Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Sony UHP-H1 5 ajánlat

Sony UHP-H1 Sony UHP-H1
Beépített merevlemez
Nincs
Blu-ray 3D 
Nem
Ultra HD Blu-ray
Nem
Blu-Ray felvevő
Nem
Memóriakártya foglalat
Nincs
DVB-T tuner 
Nincs
Bemenetek
Nincs
Kompozit bemenet
Nincs
Scart bemenet
Nincs
Audio bemenet
Van
USB port
Nincs
DV bemenet
Nincs
Kimenetek
Nincs
Kompozit kimenet
Nincs
Komponens kimenet
Van
Scart kimenet
Van
Audio kimenet
Van
Digitális audió kimenet (koaxiális)
Van
Digitális audió kimenet (Optikai)
Nem
HDMI kimenet
Nem
Támogatott formátumok
Nem
DivX 
Van
XviD 
Van
Mkv 
Igen
Dolby Digital 
Van
DTS 
Nincs
MP3
Van
Vezeték nélküli szabványok
Nincs
Wi-Fi
Van
Wi-Fi Direct 
Nincs
Wi-Fi Miracast 
360 mm
WiDi 
50 mm
DLNA támogatás 
250 mm
NFC támogatás 
1.9 kg
Méretek
Nincs
Szélesség
Nincs
Magasság
Nincs

További Sony termékek

Sony

Sony UHP-H1B 3D UHD Bluray Lejátszó adatai:

Csoda egy komplett dobozban
Játsszon le és streameljen bármit nagyszerű minőségben, 4K-minőségjavítás sa l akár 60p felbontás mellett, nagy felbontású hang kíséretében.

A tiszta hangzást szolgáló felépítés
Élje át a nagy felbontású hangfájlok és a DSEE HX felbontásnövelő technológia által biztosított tökéletesen tiszta hangzást.

4K-minőségjavítás valós időben
Bármit is néz, élvezze a lehető legjobb képminőséget a források széles skáláját támogató 4K-minőségjavításnak köszönhetően.

Sokoldalú csatlakoztatási lehetőség
A csatlakoztatáshoz USB, HDMI, optikai vagy analóg kimenet et is használhat.

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta
Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

A lejátszó, amely nem ismer lehetetlent

A Sony UHP-H1B szinte bármit lejátszik, amit szeretne, beleértve a legtöbb nagy felbontású video- és hangformátumot, valamint kedvenc streaming szolgáltatásait. Önnek csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a következőként lejátszani kívánt kedvencét.

Hozza ki a legtöbbet a zeneszámokból

Ahogyan a hagyományos felbontás és a HD-videó is nagyban eltér egymástól, óriási a különbség a nagy felbontású hangfájlok és az MP3-fájlok, sőt még a CD-k között is: minden lélegzetvételt, minden dobütést, minden hangot hallhat.

Kedvenc dalai, feljavított minőségben

A stúdióminőségű nagy felbontású hangfájlok lejátszása mellett az UHP-H1 az összes többi zeneszám minőségén is javít. A DSEE HX technológia megnöveli a CD-k, MP3 zeneszámok és egyéb tömörített zenei formátumok hangminőségének felbontását.

A tiszta hangzást szolgáló felépítés

Stabil, rezgésmentes felépítés az eredeti hangzást idéző lejátszásért
A Sony UHP-H1B tervezésénél arra törekedtek, hogy a külső rezgések hatását a lehető legkisebbre csökkentse, megőrizve a hangminőség tisztaságát. Így többet hallhat az igazán fontos dolgokból.

Elegáns formatervezés, letisztult teljesítmény

A funkciók sokaságát felvonultató gazdag belső stílusos, kompakt kialakítás mögött rejtőzik, így nem kell az összevisszaságtól tartania otthonában.

4K-minőségre történő javítás valós időben

Tökéletes kép bármilyen forrásból akár 60p felbontással
Az UHP-H1 speciális 4K-minőségjavítás a alkalmazkodik a forrásként szolgáló videó felbontásához. Így mindig a lehető legjobb minőségű képet kapja.

A tökéletes otthon legjobb készülékei számára

Sokoldalú csatlakoztatási lehetőség minden hi-tech készülék számára
Gyűjtse egy helyre minden audiovizuális eszközét, és csatlakoztassa őket a Sony UHP-H1B eszközhöz. Ideális fényképek nézegetéséhez, otthoni filmezéshez vagy a Spotifyhoz hasonló streaming szolgáltatások használatához, kiváló minőségű csatlakozói pedig a technika megszállottjait is elégedettséggel tölthetik el.

Minden szórakozás egy helyen

Gyors és megbízható streaming a legkülönfélébb szolgáltatásokból. A Sony UHP-H1B Full HD streaming et biztosít nagy jelerősség mellett, még a vezeték nélküli hálózat hatótávolságának peremén is.

Vezeték nélküli streaming, közel nagy felbontású hang

Az LDAC technológia körülbelül háromszoros adatmennyiség átviteléről gondoskodik (a maximális átviteli sebesség: 990 kbps) a hagyományos Bluetooth® hangátvitelhez képest, lehetővé téve a nagy felbontáshoz közeli, kivételes hangminőséget.

Hangzás, amely mindig elkíséri

Streameljen zenéket vezeték nélküli hangsugárzóira szerte otthonában
Használja a SongPal alkalmazás t mobiltelefonján vagy tabletjén, és streamelje a tartalmakat vezeték nélküli módon Sony UHP-H1B készülékéről a csatlakoztatott hangsugárzókra és otthona egyéb eszközeire. Intelligens megoldás a szórakozás és az életstílus közötti összhang megteremtéséhez.

Hasonló termékek