Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Sony BDP-S4500 4 ajánlat

Sony BDP-S4500
Beépített merevlemez
Nincs
Blu-ray 3D 
Igen
Ultra HD Blu-ray
Nem
Blu-Ray felvevő
Nem
Memóriakártya foglalat
Nincs
DVB-T tuner 
Nincs
Bemenetek
Nincs
Kompozit bemenet
Nincs
Scart bemenet
Nincs
Audio bemenet
Van
USB port
Nincs
DV bemenet
Nincs
Kimenetek
Nincs
Kompozit kimenet
Nincs
Komponens kimenet
Nincs
Scart kimenet
Van
Audio kimenet
Nincs
Digitális audió kimenet (koaxiális)
Van
Digitális audió kimenet (Optikai)
Van
HDMI kimenet
Van
Támogatott formátumok
Igen
Dolby Digital 
Igen
DTS 
Nincs
MP3
Nincs
JPEG
Nincs
Vezeték nélküli szabványok
Nincs
Wi-Fi
Van
Wi-Fi Direct 
Nincs
Wi-Fi Miracast 
230 mm
WiDi 
39 mm
DLNA támogatás 
194 mm
NFC támogatás 
0.8 kg
Méretek
Nincs
Szélesség
Van
Magasság
9.5 W

További Sony termékek

Sony

Gyártó: Sony
Modell: BDP-S4500

Leírás:

Merüljön el a Full HD 3D világában

Tekintse meg a 3D Blu-ray Disc(TM) filmeket Full HD minőségben - ehhez egyszerűen csak csatlakoztatnia kell a lejátszót egy 3D-képes HD tv-hez egy HDMI-kábel segítségével. Amellett, hogy az összes 3D Blu-ray lemez tartalma még élethűbben és tisztábban jelenik meg, a Blu-ray Disc(TM) lejátszó a 3D-szimuláció segítségével 2D-s filmjeinek is nagyobb mélységet és részletgazdagabb képet biztosít.

A TRILUMINOS(TM) életre kelti a színeket

Fedezze fel a valósághű színeket és tónusokat. A TRILUMINOS színek szélesebb látható színspektrumának köszönhetően élethűbbé válnak az árnyalatok és textúrák. A nehezen utánozható élénkvörös, tengerkék és smaragdzöld színek ragyogóan jelennek meg, így a tájképek és a tenger is sokkal élethűbbnek látszanak. Az arcok a hűen reprodukált bőrtónusoknak köszönhetően sokkal szebben jelennek meg.

Csatlakozzon otthoni hálózatához a DLNA-val

A DLNA (Digital Living Network Alliance) az adatok otthoni hálózatokon keresztül történő megosztására vonatkozó iparági szabvány. Ilyen módon egyszerűen átviheti kedvenc számait, filmjeit és képeit a DLNA-t támogató készülékek között, legyen az tévékészülék, számítógép, hordozható kiszolgáló vagy játékkonzol.

Hozzon ki többet tévéjéből a TV SideView alkalmazással

Táblagépével vagy okostelefonjával (Android vagy iOS) vezérelheti Blu-ray lejátszóját, és többet tudhat meg arról, amit néz - anélkül, hogy ez megzavarnáa megtekintési élményt. A SideView alkalmazással azonnal elérheti a tartalmat a helyi hálózatán lévő eszközökről, de használhatja a lejátszón rendelkezésre álló online szolgáltatások széles körét is.

Gyors, intuitív grafikus kezelőfelület

A grafikus kezelőfelülettel egyszerű az alkalmazások és funkciók megtalálása. Böngészés a tévéképernyőn a könnyen navigálható panelekkel; tartalommegosztás: az egyik oldalon a kiemelt alkalmazások, a másikon pedig kedvenc alkalmazásai. Minden rendezett, és gyorsan elindítható.

Nézzen még több műsort a Sony Entertainment Network szolgáltatással

A web legjava a televízióján. A Sony Entertainment Network hálózattal nem csupán egy hatalmas filmes és ,,adásvisszanéző tévés" adatbázis várja, de tévéműsorok, zenék és játékok is széles választékban állnak rendelkezésére. Pörgesse végig a kiválasztott online csatornákat, vagy tekintse meg a legújabb YouTube(TM) videókat. A BDP-S4500 széles körű kodektámogatást biztosít, azaz sokféle formátumú videó lejátszható.

Szupergyors indítás - már nézheti is

Nem szeretne várni a szórakozásra ? A gyorsindítás mód és a rövid betöltési időnek köszönhetően a Blu-ray Disc(TM) lejátszónak alig 1 másodpercre van szüksége a bekapcsoláshoz. Vágjon azonnal az események közepébe! Még az interaktív lemezeknél is csak 30 másodperc kell a betöltéshez a tálca bezáródásától számítva. Ha nem néz Blu-ray tartalmat, akkor még gyorsabban elindíthatja az internetes tartalmakat.

USB plug and play

Életre kelti filmjeit és fényképeit. Csak illessze USB-meghajtójátaz előlapon lévő USB-portba, és képeit és videóit máris megjelenítheti a tévén.

Hasonló termékek