Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Scheppach TS 310 17 ajánlat

Scheppach TS 310

További Scheppach termékek

TS 310 - asztali körfűrész 380 V
A Scheppach TS 310 körfűrész paramétereivel és felszereltségével kategóriájában csúcsterméknek minősül.
A teljes felszereltsége közé tartozik a modern, indukciós motor, a hosszú élettartamú TCT 315 mm-es átmerőjű fűrészlap, az alumínium síneken meghosszabbítható munkaasztallal, a masszív ütközők, a hosszirányú és oldalsó munkaterület hosszabbítási lehetősége, a fűrészlapvédő forgácselszívó csatlakozóval ellátott, görgők és elfordítható fogantyú könnyítik meg a szállítást, a forgógomb segítségével könnyen állítható a vágási magasság, hozzá tartozik még egy erős, minőségien lakozott tartóállvány, horganyzott munkaasztal és egy 48 foggal ellátott második fűrészlap.
Strapabíró kivitelezésének köszönhetően kiváló az igényes barkácsolóknak, valamint a profi szakemberek részére is.

Műszaki adatok:

Teljesítmény: 2800W
Motor: 400 V, 50 Hz
Vágási mélység 90° -nál: 83mm
Vágási mélység 45° -nál: 49mm
Fűrészlap átmérője: 315mm
Tengely méret: 30mm
Fűrészlap fogainak száma (z): 48
Munkaasztal méretei: 800x550mm
Munkaasztal magassága: 850mm
Állítható vágási szög (°): 90-45
Fűrészlap fordulatszám: 2800/perc
Vágási sebesség: 46/perc
Súly (kg): 56.00
Magasság (m): 1750.00
Hosszúság (h): 1240.00
Szélesség (sz): 1150.00

2 év gyártói garancia, amely további 2 évvel meghosszabbítható, amennyiben a fogyasztó a terméket garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja a vásárlás / üzembe helyezés időpontjától számított 24. (huszonnegyedik) hónap folyamán. A garanciális szerviz felülvizsgálattal kapcsolatos költségek a fogyasztót terhelik. A meghosszabbított garancia időtartama alatt a szervizelésre nem vonatkozik a jogszabályban előírt 15 napos határidő

Weboldalunkon feltüntetett ár telephelyi ár, melyet személyes átvétel esetén biztosítunk. A termékre vonatkozó szállítási díjról kérem tájékozódjon a lenti linken (Kiszállítás információk/Speciális méretű és súlyú termékeink kiszállítása), mert súlyából/méretéből adódóan a speciális termékeink körébe tartozik, amikre egyedi szállítási díj vonatkozik.
//barkacshiper. hu/kiszallitas-informaciok/

Hasonló termékek