Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Pioneer S-A4SPT 10 ajánlat

Pioneer S-A4SPT Pioneer S-A4SPT
Hangfal típusa
Front hangfal
RMS teljesítmény 
100 W
Front hangfal érzékenysége
84 dB
Front hangfal frekvenciatartománya
60 - 40000 Hz

További Pioneer termékek

Pioneer

Termékeinktiszta forrásból, a Magyarországi importőrönkeresztül érkeznek. Ígybiztosított csak a 3 év hivatalos garancia. A Pioneer termékek esetébenországos szerviz garancia biztosított, ígyÖnnek egy esetlegesmeghibásodáskor a terméket a legközelebbiszervizbe fogják szakszerűenmegjavítani, megfelelő termék, ésalkatrész támogatással. Termékeinketingyenesen a Trans O Flexfutárszolgálat szállítja házhoz a legnagyobbodafigyeléssel, hogy nesérüljön meg a kedvenc új terméke hazaérkezéseelőtt. A Pioneer termékekesetében listaárasmegjelenítést alkalmazunk. Amennyiben a termékfelkeltette az érdeklődését, vágyik rá, deesetlegláttaolcsóbban, vagy csak szeretne egy picitspórolni, abbanazesetben kérjentőlünk egyajánlatot rá, és mi akörülményekhezképestmegpróbálunke gy kedvezőbbáratbiztosítani. Hívjon fel, vagy küldjönegye-mailt nekünk, és mi a leghamarabb válaszolunk rá. Termék leírás: Pioneer S-A4SPT-PM

A csupán 10 cm-es mélynyomóval ellátott hangsugárzó jellegzetessége és fő erőssége az, hogy a kabinetje whiskeys hordóból készült, ezáltal nagyon merev!

Pioneer S-A4SPT-PM állványos hangfal

Hangszórók:
10 cm mély/középsugárzó

2 cm dóm magassugárzó

Impedancia: 6 Ohm
Frekvenciaátvitel: 60 Hz-40 kHz
Érzékenység: 84 dB
Maximális terhelhetőség: 100 W
Méretek: 154x246x213 mm
Súly: 3,7 kg

Hasonló termékek