Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Pioneer BDP-100 11 ajánlat

Pioneer BDP-100 Pioneer BDP-100
Beépített merevlemez
Nincs
Blu-ray 3D 
Nem
Ultra HD Blu-ray
Nem
Blu-Ray felvevő
Nem
Memóriakártya foglalat
Nincs
DVB-T tuner 
Nincs
Bemenetek
Nincs
Kompozit bemenet
Nincs
Scart bemenet
Nincs
Audio bemenet
Van
USB port
Nincs
DV bemenet
Nincs
Kimenetek
Nincs
Kompozit kimenet
Nincs
Komponens kimenet
Van
Scart kimenet
Nincs
Audio kimenet
Van
Digitális audió kimenet (koaxiális)
Van
Digitális audió kimenet (Optikai)
Igen
HDMI kimenet
Igen
Támogatott formátumok
Van
DivX 
Van
Mkv 
Igen
Dolby Digital 
Igen
DTS 
Nincs
MP3
Nincs
JPEG
Nincs
Vezeték nélküli szabványok
Nincs
Wi-Fi
Nincs
Wi-Fi Direct 
435 mm
Wi-Fi Miracast 
58 mm
WiDi 
250 mm
NFC támogatás 
2 kg
Méretek
Nincs
Szélesség
Van

További Pioneer termékek

Pioneer

Gyártó: Pioneer
Modell: BDP-100

Leírás:

A Pioneer BDP-100 Bluray lejátszó egy briliáns mindenes Bluray lejátszó, amely bármely szórakoztató rendszer központi elemének ideális.

A Pioneer BDP-100-K Blu-ray Disc lejátszó szinte minden formátumú és állapotú lemezt lejátszik, és olyan kényelmi funkciókkal bír, mint a "Continue Mode" és a gyorsított/lassított lejátszás hanggal együtt. A DVD gyűjteményét is jobb képminőségben élvezheti a készülék felskálázó képessége miatt, és WAV, valamint nagyfelbontású FLAC zenefájlokat is lejátszik.

DVD felskálázás

Blu-ray lemezeken kívül DVD-ket is lejátszik a Pioneer BDP-100. Sőt, jobb képminőségben élvezheti a DVD gyűjteményét is hála a felskálázó funkciónak.

Változatos lejátszható formátumok (Lemez/USB*)

Sokféle hang-, video- és képfájlt is lejátszik a készülék USB-ről és lemezről is. A Pioneer BDP-100 kompatibilis szinte minden lemezzel formátumától és állapotától függetlenül. Olyan nagy részletességű audiot is hallgathat rajta, mint a 192 kHz/24-bites WAV és FLAC fájlok!

Gyors (x1.5)/Lassú (x0.8) lejátszás hanggal

Az elfoglalt emberek a legtöbbet akarják kihozni az idejükből, a hanggal együtt történő gyors lejátszással (x1.5) 40 perc alatt megnézhetnek egy egyórás videót. A hanggal együttes lassított lejátszás (x0.8) hasznos funkció nyelvtanuláshoz, hangszeres- vagy táncgyakorláshoz, sporthoz, mivel jobban megfigyelhető minden jelenet, és jobban hallható minden hang.

Continue (folytatás) mód

Csak meg kell nyomni a CONTINUED gombot a távirányítón, hogy a készülék megjegyezzen egy jelenetet, és kikapcsolhatjuk a lejátszót. Később pedig pontosan onnan folytatható a Blu-ray lemezről a lejátszás, ahol korábban megszakította.

Rövid léptetés/visszajátszás

Ha ki akar hagyni egy részletet, vagy vissza akarja nézni a kimaradt jelenetet, könnyedén léptethet előre 30 vagy vissza 10 másodpercet egyetlen gomb megnyomásával. Felskálázással, felskálázás nélkül lejátszható BD-ROM DVD Video BD-R DVD-R CD-DA BD-R DL DVD-RW CD-R CD-RW DVD+R BD-RE BD-RE DL BD-R LTH DVD+RW AVCHD lemez, USB memória, DVD-R DL DVD+R DL. Nyomja meg a CONTINUED gombot kikapcsolás előtt, és később onnan folytatható a filmnézés! Előre/hátra ugrás egy gombnyomásra.

A Pioneer BDP-100 Bluray lejátszó egy briliáns mindenes Bluray lejátszó, amely bármely szórakoztató-rendszer központi elemének ideális.

A Pioneer Blu-ray Disc lejátszó alapvető funkciói, mint a ki és bekapcsolás, vagy a lejátszás a TV távirányítójával is vezérelhetők
A DTS-HD Master Audio és Dolby TrueHD a jelenleg elérhető legmagasabb minőségű formátumok
Nagy részletességű hang fájlokat is hallgathat a készüléken, mint a 192 kHz/. 24-bites WAV és FLAC fájlok!
A készülék tartalmazza a Pioneer Sound Retriever funkcióját, ami jelentősen növeli a tömörített zenék (mint WMA, MPEG-4 AAC, és MP3) hangminőségét, CD-szintű hangzást biztosítva.
Méretek: 435 x 58 x 250 mm
Súly: 2.0 kg

Gyártó
Pioneer

Lejátszható adathordozók
BD, BD-R, BD-RE, Blu-ray, CD, CD-R/-RW, DVD, DVD+R DL, DVD+R/+RW, DVD-R DL, DVD-R/-RW, DVD-RAM

Lejátszható formátumok
AAC, Audio CD, AVCHD, AVI, Blu-ray, DivX/MPEG4, DVD-Audio, DVD-Video, FLAC, H. 264, HD Audio, HD DVD, HD JPEG, JPEG, MKV, MP3, MPEG2, MPEG4, SVCD, Video CD, VOB, VRO, WAV, WMA, WMV, XviD

Dekóderek
Dolby Digital, Dolby True HD, DTS, DTS-HD, DTS-HD Master Audio

Egyéb jellemzők
1080p felskálázás, BD-Live funkció, Ethernet 10/100 (LAN) támogatás, Firmware frissítési lehetőség, gyerekzár, HDMI CEC, képernyőmenü, progresszív pásztázás, USB plus (MPEG4/MP3/JPEG lejátszás), változtatható felirat színek, x. v. Color megjelenítés, YouTube támogatás

Csatlakozások
Audio, digitális optikai, Ethernet , HDMI, USB

Tartozékok
felhasználói kézikönyv, távirányító, termékregisztrációs kártya

Méret
435 x 58 x 250 mm

Súly
2.0 kg

Hasonló termékek