Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Overmax CamRoad 6.1 23 ajánlat

Overmax CamRoad 6.1
Felvételi mód
Full HD kamera
Optika
165 fok
Objektív látószöge
1920 x 1080
Videó
30 kép/mp
Videó maximális felbontása
Nincs
FPS maximum felbontásnál
12 Mpix
Felvételi tulajdonságok
Van
Képstabilizátor
Színes kijelző
Maximális felbontás Fotó módban
2.7 inch
Kijelző
Nem
Kijelző típusa
Nem
Kijelző mérete
Igen
Elforgatható kijelző
Igen
Támogatott memóriakártyák
Nem
Secure Digital
Nem
SDHC
Van
MicroSD
Nincs
MicroSDHC
Nincs
Memory Stick Pro Duo
Nincs

További Overmax termékek

Overmax

Gyártó: Overmax
Modell: CamRoad 6.1

Leírás:

A LEGJOBB ÚTON VAGY!

Fejlett, 6 lencsés technológiával a CamRoad 6.1 tökéletes minőségben (Full HD 1920 1080p 30 fps!) rögzíti a felvételek rendkívül széles látószögben(165°)!

A készülékbe számos új megoldást építettünk, melyek segítik a gépjárművezetőket. Beépített GPS modul pontosan meghatározza a pozíciót és a WDR (Wide Dynamic Range) rendszernek köszönhetően nincs olyan részlet, mely a kamera lencséjén keresztül ne lehetne észrevenni.

EGY SZINTTEL FELJEBB!

A kamera FULL HD-ben (1920 1080p) és 30 fps-sel készíti a felvételeket! A 6 lencse és a rendkívül érzékeny AR0330 szenzor kimagasló minőséget biztosít. Az eredmény: nagyon szép és minden részletet megjelenítő kép.

Nem kell törődnie a kamera tulajdonosának a nagy minőségű fájlok feldolgozásával. A H.264 automatikus konvertálás eredménye egy jó minőségű, ámde kisebb méretű videó fájl.

KATEGÓRIÁJÁNAK EGYIK LEGJOBBJA!

A CamRoad 6.1 nemcsak a felvételek minőségében, hanem a modern technológiában is kimagasló. A kamera automatikusan a gépjármű elinduláskor kezd rögzíteni (automatikus start rendszer). A beépített mozgásérzékelő és az éjszaki mód biztosítják a magas minőséget szerény megvilágítású környezetben is. A beépített GPS modul nagyon precízen meghatározza a gépjármű pozícióját a térképe!

Ellentétben más kamerákkal, ne kell foglalkozni a készülék kezelésével. Az intuitív menü a CamRoad 6.1 használatát nagyon könnyűvé és problémamentessé teszi. Még azok is könnyen megbarátkoznak a készülékkel, akik nem ismerik vagy még újjak a modern technológiák világában.

MAGASABB MINŐSÉG

A kamerát egy elegáns fém ház veszi körül, mely kettő színben érhető el: fekete és ezüst.

A mellékelt CD-n lévő szoftverrel ellenőrizni tudja az útjának adatait, mint: átlagos sebesség, távolság, maximális sebesség és tartózkodási adatok. A pontos útvonalszámítást követően a térképen megjelennek az információk.

Hasonló termékek