Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Mio MiVue 688 Touch 22 ajánlat

Mio MiVue 688 Touch Mio MiVue 688 Touch Mio MiVue 688 Touch
Felvételi mód
Full HD kamera
Képérzékelő
CMOS
Szenzor típusa
140 fok
Optika
1920 x 1080
Objektív látószöge
4 Mpix
Videó
Van
Videó maximális felbontása
Színes kijelző
Felvételi tulajdonságok
2.7 inch
Maximális felbontás Fotó módban
Nincs
Kijelző
Nem
Kijelző típusa
Igen
Kijelző mérete
Igen
Elforgatható kijelző
Nem
Támogatott memóriakártyák
Nem
Secure Digital
120 g

További Mio termékek

Mio

MIO MiVue 688 autós menetrögzítő kamera adatai
Az Ön személyes szemtanúja út közben, mely beépített GPS-szel, élethosszig tartó biztonsági figyelmeztetésekkel és a tökéletes felvételekhez szükséges Sony lencsékkel vigyáz az utasokra. A stílusos kinézetű és szuper könnyű Mio MiVue 688 Dual segítségével mindig egyértelmű bizonyítéka lesz az úton történt eseményekről. A maximális kényelem érdekében a kamera azonnal bekapcsol, amint elindítja autóját. A Full HD (1080p) rögzítésre is képes kamera egyedi szemtanúként mindent rögzít utazása során. És a beépített Sony optikai érzékelőknek hála, tökéletes képet és kiváló minőséget kap még gyenge látási viszonyok mellett is. Így karambol esetén pontosan rögzíti az eseményeket, hogy mi történt valójában.
Autós menetrögzítő kamerát természetesen akkor is használhatja, amikor szép, emlékezetes tájon halad keresztül, így utólag megoszthatja az élményeit barátaival és családtagjaival. Az intuitív MiVue Manager asztali alkalmazás segítségével pedig a Facebook® és a YouTube oldalán keresztül is megoszthatja videóit.
A beépített GPS érzékeli az útvonalat, a sebességét, a tengerszint feletti magasságát, a földrajzi hosszúságot és szélességet, valamint a haladási irányt, és a sebességmérő kamera adatainak köszönhetően, amelyek az eszköz élettartama alatt havonta frissülnek, Ön mindig tudni fogja, hol vezessen különösen óvatosan. *
Az új Mio MiVue 688 tökéletesen ötvözi a GPS funkcióval rendelkező autós menetrögzítő kamera és a sebességmérő kamera figyelmeztetés előnyeit, így ideális megoldás mindenki számára, aki vezetés közben biztonságban szeretné magát érezni.
Miért használjon autós kamerát? Bizonyíték baleset estén – A Mio autós kamerák képesek rögzíteni az autóval történő utazás minden pillanatát, baleset esetén bizonyíték ként szolgálhat, az azt megelőző és megtörténte utáni pillanatokról.
Védje meg magát a biztosítási csalásoktól - Az autós kamera által felvett bizonyítékok segítségével, elkerülheti a balesetből adódó indokolatlan kiadásokat és védheti Bonus-Malus besorolását.
3-tengelyű G-Szenzor A forgatható tartóval bármilyen szögből készíthet bizonyító erejű felvételt.

Parkolási módban A mozgásérzékelő aktiválódik és rögzíti az eseményeket a parkoló autó körül, még ha a vezető nincs is jelen. *
*
Folyamatos áramellátás igényel. (Külön kapható tartozék Smartbox)

„Fotó mód A beépített akkumulátor révén az autón kívül is használhatja a készüléket és így fotódokumentációt készíthet balesetről vagy egyéb közúti eseményről.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer Mely hangjelzéssel adja tudtára, ha a haladási sáv közepéről elmozdul.
Automatikus bekapcsolás Elkezdi a felvételt, amikor beindítja a járművet.
MiVue Manager Az intuitív felület a felvett videók közti sebességszabályozós keresést tesz lehetővé. A 3 tengelyű G-Érzékelő segítségével rögzíti a vezetési irányokat a baleset utáni elemzéshez. Összefésülheti a rögzített videókat és megoszthatja őket a közösségi oldalakon, mint pl. a YouTube vagy a Facebook ®.

Hasonló termékek