Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Mio MiVue 618 27 ajánlat

Mio MiVue 618 Mio MiVue 618 Mio MiVue 618
Felvételi mód
Super HD kamera
Képérzékelő
CMOS
Szenzor típusa
1/2.7"
Szenzor mérete
f/1.8
Optika
140 fok
Optika fényerő 
2304 x 1296
Objektív látószöge
30 kép/mp
Videó
MP4 (H.264)
Videó maximális felbontása
Nincs
FPS maximum felbontásnál
4 Mpix
Video formátum
Van
Felvételi tulajdonságok
Színes kijelző
Képstabilizátor
2.7 inch
Maximális felbontás Fotó módban
Nincs
Kijelző
Nem
Kijelző típusa
Igen
Kijelző mérete
Igen
Elforgatható kijelző
Nem
Támogatott memóriakártyák
Nem
Secure Digital
Van
SDHC
Nincs
MicroSD
Nincs
MicroSDHC
90.2 x 49 x 35.2 mm
Memory Stick Pro Duo
102 g
Memory Stick Micro
Van
Csatlakozók
Nincs

További Mio termékek

Mio

Gyártó: Mio
Modell: MiVue 618

Leírás:

Az Ön szemtanúja útközben,integrált GPS-el és sebességmérő kamera figyelmeztetéssel (élettartamig tartó adatbázis frissítéssel).
Az új, stílusos és könnyű Mio MiVue 618 segítségével mindig lesz bizonyítéka arra, mi történt valójában az úton. Az Ön kényelme érdekében a autós menetrögzítő kamera az autó indításakor kezdi rögzíteni az eseményeket. Az Extreme HD 1296 pixeles kamera rögzíti az utat, és tanúsítja az út során történt eseményeket. Így baleset esetén mindig lesz felvétele a történtekről.

Autós menetrögzítő kamerát természetesen akkor is használhatja, amikor szép, emlékezetes tájon halad keresztül, így utólag megoszthatja az élményeit barátaival és családtagjaival. Az intuitív MiVue Manager asztali alkalmazás segítségével pedig a Facebook és a YouTube oldalán keresztül is megoszthatja videóit.

Beépített GPS
A beépített GPS érzékeli az útvonalat, a sebességét, a tengerszint feletti magasságát, a földrajzi hosszúságot és szélességet, valamint a haladási irányt, és a sebességmérő kamera adatainak köszönhetően, amelyek az eszköz élettartama alatt havonta frissülnek, Ön mindig tudni fogja, hol vezessen különösen óvatosan.

Az új Mio MiVue 618 tökéletesen ötvözi a GPS funkcióval rendelkező autós menetrögzítő kamera és a sebességmérő kamera figyelmeztetés előnyeit, így ideális megoldás mindenki számára, aki vezetés közben biztonságban szeretné magát érezni.

Bizonyíték baleset estén
A Mio autós kamerák képesek rögzíteni az autóval történő utazás minden pillanatát, baleset esetén bizonyíték ként szolgálhat, az azt megelőző és megtörténte utáni pillanatokról.

Védje meg magát a biztosítási csalásoktól
Az autós kamera által felvett bizonyítékok segítségével, elkerülheti a balesetből adódó indokolatlan kiadásokat és védheti Bonus-Malus besorolását.

3-tengelyű G-Szenzor
A forgatható tartóval bármilyen szögből készíthet bizonyító erejű felvételt.

Hasonló termékek