Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Minix NEO U1 16 ajánlat

Minix NEO U1
Csatlakozók
Van
USB port
Van
HDMI kimenet 
Nincs
Digitális audiokimenet (optikai) 
Nincs
Digitális audiokimenet (koaxiális) 
Van
LAN port
Van

További Minix termékek

Gyártó: MINIX
Modell: NEO U1

Leírás:

- Palm méretű PC multimédiás asztali géphez fogható teljesítménnyel.

- A Minix NEO U1 mini PC-vel tényleg kézben tartjuk dolgainkat!

- Erős, négymagos processzorral hajtott hardver apró dobozkában, előretelepített kiegészítőkkel - mint például a KODI (más néven XBMC) egy szabad és nyílt forráskódú, cross-platform digitális médialejátszó és HTPC (Házi-Mozi PC) szoftver, melyet úgy alakítottak ki, hogy könnyen vezérelhető legyen akár egy távirányítóval is.

- A grafikus felhasználói felület kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan hozzáférj a képekhez, videókhoz, zenékhez és podcastokhoz, akár a számítógépen, hálózaton vagy optikai lemezeken tárolod azokat. Beépített plug-in menedzserrel is rendelkezik, amivel letöltheted-törölheted a kiegészítőket, pl. a Google Play, Skype, Youtube, Android-játékok stb.

- Nincs más dolgod, mint a Minix NEO U1 minigépedet dugd rá a HDMI bemenetű TV-re, csatlakozz internetre WiFi-n vagy LAN hálózaton, vezéreld a távirányítóval vagy egy légegérrel, s máris kész a tökéletes házi szórakoztató központ, ami Androidos média HUB-ként is használható.

- A Minix NEO U1 Mini PC kiválóan helyettesítheti a szokásos számítógépet. Apró méretéből fakadóan könnyen magaddal viheted, és barátaidnál, rokonaidnál is tudod használni.

Hasonló termékek