Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: LG 34UM68-P 43 ajánlat

LG 34UM68-P LG 34UM68-P
Típus
LED monitor
Ívelt kijelző
Nem
3D monitor 
Nem
Érintőképernyő
Nem
Képátló
34 inch
Képarány
21:9
Felbontás
2560 x 1080
Válaszidő 
5 ms
Fényerő
300 cd/m2
Statikus kontraszt 
1000:1
Dinamikus kontraszt
5000000:1
Betekintési szög
178 °
Tuner
Nincs
DVB-T tuner 
Nincs
DVB-C tuner
Van
Hang
2 x 7 W
Hangszóró
HDMI
Hangszóró teljesítménye
DisplayPort
Kommunikációs csatornák
 
Csatlakozók
Fejhallgató
Méretek és fogyasztás
83.9 cm
Szélesség (talppal)
43.9 cm
Magasság (talppal)
25.4 cm
Mélység (talppal)
8 kg
Súly (talppal)
53 W

További LG termékek

LG

Gyártó: LG
Modell: 34UM68-P

Leírás:

21:9 képarányú UltraWide(TM) FHD kép IPS kijelzőn

A 21:9 képarányú UltraWide(TM) FHD (25601080) kijelző vizuális kényelmet és tökéletes látványt biztosít. Színváltozás vagy színtorzulás nem tapasztalható.

Az ArcLine szépsége

A természet szépsége és ereje ihlette ArcLine formáját a kifinomult esztétika teszi tökéletessé.

UltraWide(TM) látómező és FreeSync technológia

Hibátlan mozgókép a 21:9 képarányú, UltraWide(TM) monitor széles látómezőjének köszönhetően, képtörés és akadozás nélkül.

Game Mode - játék üzemmód

A játék üzemmód FPS, RTS vagy egyedi beállításokkal használható, és a játék típusa szerint változó, személyre szabott játékélményt nyújt. Ha sokszor vált a különböző típusú játékok között, ebben az üzemmódban egyszerűen megadhatók és optimalizálhatók a beállítások az aktuális játéknak megfelelően. A különböző játéktípusokhoz beállított, egyedi megjelenítési mód menthető a Quick Circle-be.

Maximális sebesség nyerő funkciókkal

A Black Stabilizer technológiával minden tárgy könnyen észlelhető - beleértve a sötétben lapuló ellenséget is!
A Dynamic Action Sync (DAS) üzemmódban csökken a bemeneti késleltetés (input lag), így gyorsabban támadhat ellenfeleire.

Hibátlan színek

A magával ragadó grafika garantált: a megjelenített téma pontos színei, illetve a RGB színskála szerinti színek láthatók, köszönhetően a 99% feletti sRGB színtérlefedettségnek és az IPS monitor hibátlan színkezelésének. Mivel a 21:9 képarányú, UltraWide(TM) monitoron gyártáskor elvégezzük a színkalibrációs teszteket, a színek pontossága garantált.

Fejlett technológiájú kialakítás

Az állítható magasságú és dőlésszögű talppal kényelmesebb munkafeltételek alakíthatók ki.

Ideális munkahelyek a multitasking tevékenységhez

Az osztott képernyő funkcióval (Screen Split) a kijelző a különböző feladatok szerint több részre osztható, az egyes ablakok tetszés szerint méretezhetők. A fejlett beállítások tovább bővültek: a 14 opción belül 4 kép a képben (PIP) üzemmód közül választhat.

Munkavégzés nagyobb hatékonysággal

A képernyőn megjelenő vezérlőkkel (OnScreen Control) egyszerűen, néhány kattintással elvégezhető a monitor beállítása. Emellett a képernyőről elérhető egyéni megjelenítési beállításokkal (My Display Presets) testre szabott képet állíthat be egy-egy szoftverhez. A monitor ezt automatikusan alkalmazza a korábban beállított megjelenítési módra.

A legnépszerűbb videojátékok 21:9 méretarányra váltanak

Egyre több videojáték-rajongót vonz a 21:9 képarány és a virtuális adrenalin, melyet nyújtani képes. Legtöbben felismerik, hogy a 21:9 képarány egyszerűen jobb, valósághűbb, magával ragadóbb élményt nyújt. Korábban sokan aggódtak a videojáték-iparon belül, hogy vajon készül-e elegendő játék 21:9 képaránnyal ? Nos, a gyártók egyértelműen döntöttek, és az új videojátékok készítésekor egyre többen választják a 21:9 képarányt. Vessen egy pillantást a felsorolt játéknevekre! Nem szimpla videojátékokról van szó, hanem elsőrangú, világszinten vezető vagy stabil népszerűségű termékekről.

Hasonló termékek