Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Jabra SPEAK 410 (7410-209) 19 ajánlat

Jabra SPEAK 410 (7410-209)

További Jabra termékek

Jabra

Gyártó: Jabra
Modell: SPEAK 410 (7410-209)

Leírás:

Alakítsa át minden helyiségét tárgyalóvá
Kedvező lehetőséget keres arra, hogy több tárgyalótermet rendezzen be ? A Jabra Speak 410 egy olyan hangszóró, ami minden helyiséget tárgyalóvá alakít. A hordozható hangszóró problémamentesen beépíthető a már meglévő IT rendszerbe - kompatibilitási problémák nélkül.
Mindenhol lehetővé teszi a konferencia megbeszéléseket úgy, hogy a térbeliséget hatékonyabban használja ki, mint a tárgyalóteremben.

Hordozható, kompakt kivitel
A Jabra Speak 410 kompakt kivitellel és egy utazótáskával rendelkezik, így könnyen szállítható. Akár egy irodában szeretne gyorsan konferenciabeszélgetést tartani, vagy útközben van rá szüksége: az együttműködés még sosem volt egyszerűbb.

Kompatibilis a meglévő telefonrendszerrel
A Jabra Speak 410 az összes vezető Unified Communications márkával és VoIP klienssel használható. Olyan változatban is kapható, ami optimálva van Microsoftra és problémamentesen integrálható a Microsoft(R) Lync-be (Jabra Speak 410 MS).

Nincs több hangos hívás, hangszóró beállítás
A Jabra Speak 410 beépített gömb formájú iránykarakterisztikájú mikrofonnal és egy nagy teljesítményű hangszóróval rendelkezik, amik 360 fokos sugárban 1 méteres körzetben tesznek lehetővé beszélgetéseket. A kollégáinak professzionális lehetősége nyílik konferenciabeszélgetések lefolytatására, mindegy, melyik helyiségben vannak.

Hasonló termékek