Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Grohe Eurosmart (33281002) 14 ajánlat

Grohe Eurosmart (33281002)
Kialakítás
Álló
Kar típusa
Egykaros

További Grohe termékek

A fent megadott ár 1 termékre vonatkozik!

GROHE Eurosmart - ergonomikus konyhai csaptelep, kényelmes extrákkal

Ez a GROHE Eurosmart New kollekció részét képező, 140°-ban elforgatható, konyhai csaptelep rendkívül kényelmes kiegészítőt jelent a konyhában, biztosítja a tőle elvárt, teljes flexibilitást, ugyanakkor megakadályozza, hogy a kifolyó a közelben lévő szekrényekbe vagy falakba ütközzön. A GROHE SilkMove technológiának köszönhetően finoman és pontosan szabályozható a víz hőmérséklete és mennyisége. Az Easy Exchange Mousseur rendszerünknél az perlátor egy pénzérme segítségével könnyen kicsavarható, ha karbantartást akar végezni, vagy ki akarja cserélni.

GROHE Eurosmart New konyhai csaptelep - funkcionális tökéletesség, letisztult dizájnnal

Az Eurosmart csaptelepek új generációja az integrált hőmérséklet határolónak köszönhetően, amely megvédi a felhasználót a forrázástól, új mércét állít fel a napi konyhai tevékenységeknél. Az egyetlen darabból készült, sima testű mosogató csaptelep sokkal könnyebben tisztítható, és a GROHE StarLight? krómfelületnek köszönhetően konyhája vonzó ékessége lesz.
- Finoman elforgatható az egyszerű kezelhetőség érdekében
- 140°-os elforgathatóság a könnyű használatért
- GROHE StarLight - ragyogó és könnyen tisztítható króm bevonat
- GROHE Starlight- ragyogó krómbevonata egy száraz ruhával is könnyen tisztítható. Ellenáll a szennyezettségnek és elhomályosodásnak, így megőrizve a csaptelep eredeti fényét.
- GROHE SilkMove- könnyed és pontos csaptelep kezelés
- GROHE Zero a tiszta, iható vízért: Az izolált belső vízvezető csöveknek köszönhetően a csaptelep által szolgáltatott víz ólom- és nikkelmentes, és biztonságosan fogyasztható.
Gyors és egyszerű beszerelés: a csaptelep, amely az összes szükséges szerszámmal együtt kerül leszállításra, felülről szerelhető rá a mosogatóra. Csak annyi a teendő, hogy felszereli és beköti a csaptelepet, és már használhatja is. Egyszerű szerelőrendszer könnyű munkává varázsolja a csaptelep beszerelését.

Garancia időtartama: 5 év

Ha a szállítással, vagy a termékkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel,
kérjük tegye fel kérdését a fenti Kérdések és válaszok menüpont alatt!

Hasonló termékek