Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Gardena TCS 720/20 (8868-2) 19 ajánlat

Gardena TCS 720/20 (8868-2)

További Gardena termékek

GARDENA Teleszkópos ágvágó TCS 720/20 8868-20

A teleszkópos ágvágóval fakorona metszést végezhet, mialatt erőtakarékosan dolgozik és ami a legfontosabb, biztonságosan a talajon áll. A létra használata, vagy veszélyes fára mászási manőverek már a múlté. Még azok az ágak is könnyedén eltávolíthatók, melyek a fakorona sűrű részén vannak a keskeny és nagyon könnyű vágófejnek köszönhetően. A lehajlítható vágófej további kényelmet biztosít. Az állítható teleszkópos nyél többet kínál, mint hogy csak elérje a magasban lévő ágakat. Azt is lehetővé teszi, hogy a talajon is kényelmesen dolgozhasson, például a fáról eltávolított ágakat megfelelő méretűre darabolhatja.
Kényelmesen kezelhető
A teleszkópos nyéllel akár 4,4 m magasságig is könnyedén végezhet fakorona ritkítást, vagy áglevágást – biztonságosan és kényelmesen a talajon állva.
Biztonságos vágás
A kés hegyénél található vágási ütközőelem a teleszkópos ágvágót stabilan a helyén tartja, amikor az ág alsó oldalán vág, illetve védi a láncot talajközeli vágások esetén. A csomagolásban található vállszíj további biztonságot és kényelmet kínál az ágvágó használatakor.

Technikai adatok
Rezgés-és zajszint
Garantált zajnyomás, lWA: 108 dB(A)
Zajszint: 95 dB(A)
Motorteljesítmény: 720W
Vezetőlemez hossza: 20 cm
Láncsebessége: 13 m/s
Láncosztás: 3,8"
Olajtartály kapacitása: 100ml

Hasonló termékek