Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Gardena Premium Pro 700 B - BL 130/65 (8710-20) 20 ajánlat

Gardena Premium Pro 700 B - BL 130/65 (8710-20)

További Gardena termékek

A professzionális GARDENA Premium 700 B ágvágó olló igényes kertrajongók számára készült. A 700 mm teljes hosszúságú fűrész precíziós élezésnek köszönhetően akár 40 mm átmérőjű ágak pontos vágására is használható, ezáltal kímélve a növényt. Az ágvágó olló cserélhető kései nemesacélból készülnek, az alsó kés anyaga kovácsolt vas. A szerszám rendkívül stabil, kétszer hajlított alumíniumkarokkal rendelkezik. Az ergonomikus kialakítású markolatok kényelmes és erőkímélő munkavégzést tesznek lehetővé. Az erőkarnak és az áttételnek köszönhetően a szerszám a 18-szorosára növeli a felhasználó által kifejtett erőt. A Premium ágvágó ezenkívül döntött vágófejjel rendelkezik. A GARDENA a termékre 25 év garanciát ad.

  • Premium felszereltségA nemesacélból készül cserélhető élek és a kovácsoltvas alsókés hosszú élettartamot biztosítanak.
    • A kifejtett erő 18-szoros növeléseAz erőkarnak és az áttételnek köszönhetően a szerszám a 18-szorosára növeli a felhasználó által kifejtett erőt.
    • Nagyfokú stabilitásAlumíniumkarjainak köszönhetően az ágvágó olló különösen stabil.
    • Erő és kényelemA metszőolló ergonomikus kialakítású markolata optimális erőátvitelt és maximális kényelmet biztosít.
    • 25 év garanciaA kiváló minőségű anyagokból készülő Premium ágvágó ollóra 25 év garanciát adunk.

Hasonló termékek