Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Gardena Comfort Smartcut (8773-20) 19 ajánlat

Gardena Comfort Smartcut (8773-20) Gardena Comfort Smartcut (8773-20)

További Gardena termékek

A GARDENA Comfort SmartCut racsnis ágvágó olló rendkívül hatékony, egyszerű használatú vágóüllős olló, mely könnyedén oldja meg a különböző vágási feladatokat. Az innovatív, szabadalmaztatott racsnis technológiával még erősebb ágak és még keményebb fa vágható fáradságmentesen, szükség esetén négy lépésben. Ha az egyszerű vágás már nem elegendő, a racsnifunkció automatikusan aktiválódik, könnyű és gyors faápolást biztosítva. A Comfort SmartCut racsnis ágvágó ollóval akár 45 mm átmérőjű ágak is roncsolásmentesen, pontosan vághatók. Erről a kiváló minőségű alumínium vágóüllő és a precíziós élezésű, tapadásmentes felső kés gondoskodik. Az ollót élvezet kézbe venni. Az ovális karok csekély súly mellett is nagy stabilitást biztosítanak. A kényelmes munkát a puha betétekkel ellátott ergonomikus markolatok is segítik. És még valami, ami a kerttulajdonosokat lenyűgözi: 25 év garancia!

  • Könnyű vágásKényelmes és egyszerű: a racsnis ágvágó olló 250%-kal nagyobb vágóerőt biztosít.
  • A szabadalmaztatott racsnis szerkezet számáraA racsnis mechanizmusnak köszönhetően - mely szükség esetén automatikusan működésbe lép - a vastagabb ágak is fáradságmentesen vághatók.
  • Kiváló minőségű alapanyagokA kiváló minőségű alumínium vágóüllő és a precíziós élezésű, tapadásmentes felső kés pontos vágást tesznek lehetővé.
  • Közvetlen vágás golyóscsapágyas áttétellelA racsnis ágvágó olló golyóscsapágyas csuklója segítségével közvetlen vágást is biztosít. Ez a hasznos tulajdonság érezhetően megkönnyíti a vágást, még a szokásos munkavégzés során is, tehát amikor az automatikus racsnifunkció nincs működésben.
  • 25 év garanciaA racsnis ágvágó olló hosszú távú beruházás. A 25 év garancia a kiváló minőség biztosítéka.

Maximális vágható átmérő45 mm / 1,77 collHosszúság59 cm / 23,23 "Vágási típusVágóüllőPengeTapadásgátló bevonat

Hasonló termékek