Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Gardena Comfort 650 BT (8779-20) 23 ajánlat

Gardena Comfort 650 BT (8779-20)

További Gardena termékek

A GARDENA Comfort 650 BT teleszkópos ágvágó ollót különösen könnyű, éles vágás jellemzi. A speciálisan kialakított ívelt késforma rendkívül precíz és kíméletes a fákhoz, bokrokhoz. A kis erőkifejtést igénylő teleszkópos ágvágó tökéletesen alkalmas friss, zöld ágak vágásához 42 mm átmérőig. A hosszabb karoknak köszönhetően magasabban fekvő ágak is könnyedén elérhetők. A Comfort 650 BT teleszkópos ágvágó olló karjai erős alumíniumból készültek és 650-től 900 mm-ig meghosszabbíthatók. A könnyű anyagból készült hosszú nyéllel kisebb erőkifejtésre van szükség vágáskor. A speciálisan kialakított késforma az ágat a kés optimális nyírószakaszán tartja, lehetővé téve a rendkívül precíz vágást. A Comfort 650 BT teleszkópos ágvágó olló a legmodernebb anyagokból készült. A precíziós élezésű, tapadásmentes kések könnyű metszést és egyszerű tisztítást tesznek lehetővé fáradság nélkül. A nagy, egyoldalas ütközőrendszer kíméli a csuklót. Az ergonómiailag formázott, csúszásvédővel ellátott markolatok és a mutatóujj számára kialakított mélyedés kényelmes munkát és biztos fogást biztosítanak. Az új fogantyú-kialakítás a lágy, speciális műanyagból készült fogófelülettel biztonságos és kellemes munkát garantál. A GARDENA a termékre 25 év garanciát ad.

  • Precíz ágvágás – magasan a felhasználó feje fölöttA teleszkópos ágvágó olló 25 cm-rel meghosszabbítható. Ezzel magasabban elhelyezkedő ágak is elérhetők és precízen levághatók.
  • Kényelem és biztonságAz erős vágókarok, az ergonómikus, behajló végű fogantyúk, valamint a mutatóujj számára kialakított mélyedés segítségével könnyen kezelhető és biztonságos a munkavégzés.
  • Kíméli a csuklótÚj markolatvégű ütközőrendszer és nagy, egyoldalas ütéscsillapítók védik a csuklót.
  • Könnyű vágás - messzirőlA speciális késkialakítás megtartja a vágandó anyagot, nem csúszik ki belőle, így könnyen elvágható. Mindez a legmodernebb anyagoknak, a precíz élezésnek és a kések tapadásgátló bevonatának is köszönhető.
  • 25 év garanciaA legmodernebb anyagokból készülő Comfort teleszkópos ágvágó ollóra 25 év garanciát adunk.

Maximális vágható átmérő42 mm / 1,65 collHosszúság65 cm - 90 cm / 25,59 coll - 35,43 collVágási típusKétélűFelső késPrecíziós élezés, Tapadásmentes bevonatPengePrecíziós élezés

Hasonló termékek