Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Gardena Comfort 500 BL (8770-20) 20 ajánlat

Gardena Comfort 500 BL (8770-20) Gardena Comfort 500 BL (8770-20)

További Gardena termékek

A rendkívül könnyű GARDENA Comfort 500 BL ágvágó olló egyszerűen és hatékonyan használható zöld ágak metszéséhez. Az, új szabadalmaztatott fogas áttételnek köszönhetően a vágóerő most 38%-kal nagyobb. A precíziós élezésű, tapadásmentes kések és azok optimalizált vágási geometriája könnyen végrehajtható és sima felületet eredményező vágást tesznek lehetővé. Az extrakönnyű, ergonomikus kialakítású műanyag karoknak és markolatoknak köszönhetően a munka kényelmes és fáradságmentes. A dupla nyélvégek kímélik a felhasználó csuklóját. Az 500 mm teljes hosszúságú, 620 g tömegű ágvágó olló akár 35 mm átmérőjű ágak vágására is alkalmas. A garanciaidő 25 év.

  • Rendkívül könnyű, ugyanakkor erőteljesA szabadalmaztatott fogas áttételnek köszönhetően az olló különösen nagy vágóerőt biztosít.
    • ExtrakönnyűMű anyag karjainak köszönhetően az ágvágó olló különösen könnyű.
    • Roncsolásmentes vágásAz optimális vágási geometriának és a tapadásmentes késeknek köszönhetően az olló könnyedén vágja át a fát.
    • 25 év garanciaAz ágvágó olló hosszú távú beruházás. A 25 év garancia a kiváló minőség biztosítéka.

Hasonló termékek