Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Fiskars PowerGear II S L71 (112180) 18 ajánlat

Fiskars PowerGear II S L71 (112180)

További Fiskars termékek

Fiskars

Ágvágó kicsi rávágó S, L71 PowerGear II 112180

A Fiskars ágvágók többféle kerti vágási feladatra alkalmasak, vágási kapacitásuk max 50mm. A könnyű súly és a tartósság érdekében az ágvágók a Fiskars által szabadalmaztatott üvegszál erősítésű műanyagból készülnek FiberComp vagy Nyglass összetétel. A vágópengék a súrlódás csökkentése érdekében PTFE bevonatúak. A Powergear és Powergear II mechanizmusú ágvágókban az áttételes fogaskerekes szerkezet optimalizálja az erőelosztást, így a vágóerőt akkor sokszorozza meg, amikor arra a legnagyobb szükség van. Az első generációs Powergear ágvágóknál a fogaskerék rozsdamentes acélból készült és a vágófejbe volt beépítve. Az új generációs Powergear II ágvágóknál a fogaskerék FiberComp-ből készül és a nyélöntés része (ami egyébiránt szintén FiberComp anyagból készül).
A nyél FiberComp anyagból készül, így könnyű és erős
A fogaskerekes szerkezet a vágási erőt 3 szorosára növeli
A penge korrózióálló extra erős acél CrMoV .
A kisebb súrlódás érdekében a felső penge PTFE bevonatos, megkönnyíti a vágást és a tisztítást.
A vágóüllő FiberComp anyagból (üvegszál erősítésű poliamid) készül a nagyobb tartósság érdekében, valamint stabilizálja és megkönnyíti a kemény, száraz ágak vágását.
Különlegesen könnyű termék

Hossz450mm.
Súly500g

Általános 1 év garancia, kivéve az élezésre.

Hasonló termékek