Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Fiskars PowerGear II S L31 (112170) 19 ajánlat

Fiskars PowerGear II S L31 (112170)

További Fiskars termékek

Fiskars

A Fiskars ágvágók többféle kerti feladatra is alkalmasak, akár 50mm átmérőig. Az egyedülálló PowerGear mechanizmus megnöveli, és egyenletesen osztja szét a vágóerőt a vágási folyamat során. A PowerStep technológia révén 1 vagy több lépésben vághatnak. Így kevesebb erő szükséges a vágáshoz a fiatal vagy öregebb kertészeknek egyaránt. Ez a technológia csökkenti a fájdalmat és a fáradást és növeli a kertészkedés nyújtotta örömöt.
A könnyű súly és a tartósság érdekében az ágvágók üvegszál erősítésű műanyagból készülnek. A vágópenge PTFE bevonatú a kisebb súrlódás érdekében.
Az ágvágók 3 fajtája: rávágó; nyíró hegyes vagy nyíró horgos kivitel. A rávágó ágvágók száraz és kemény ágak vágására kiválóak. A Fiskars nyíró, horgos ágvágó a friss ágak nagy erejű vágására, a hegyes kivitel pedig a pontos vágásra (vágóél hegyével is akár) a legalkalmasabb.

PTFE bevonat:
● korrózióálló, tapadásmentes pengebevonat
● csökkenti a súrlódást és megkönynyíti a vágást

FiberComp:
● Erős és tartós, mégis könnyű eszközök

● A fogaskerekes szerkezettel a vágási erő növekszik: 2,3 : 1
● Különlegesen könnyű termék
● Rávágó kivitel, űllős vágással működő eszköz, száraz növények és ágak vágásához, metszéséhez ideális

Hasonló termékek