Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék oldalunkon. Próbálja meg máshogy megfogalmazni a kulcsszavakat vagy próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal!

A keresés során hiba történt, próbálkozzon később!

Kategória   Név Ár
{{ result.fullname }}
{{ result.price | currency : "Ft" : 0 }}
Olcsókereső

Ajánlataink: Denon HEOS 5 36 ajánlat

Denon HEOS 5 Denon HEOS 5

További Denon termékek

Denon

A modern vezeték nélküli audio rendszer, amely bármely szobát képes megtölteni a kedvenc zenéivel - kiváló hangminőségben
2014. június 2. – A Denon, mint a kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termékek egyik vezető gyártója nagy örömmel mutatja be új és izgalmas vezeték nélküli multi-room hangrendszerét: HEOS by Denon.
A HEOS egyszerűen csatlakozik a meglévő Wi-Fi hálózathoz és Denon audio minőséggel tölti be az összes szobát. Egyszerűen vezérelhető a modern és intelligens alkalmazás segítségével, amely elérhető az iOS és az Android mobil eszközökre. Az elegáns, kompakt, vezeték nélküli hangszórókon keresztül a HEOS továbbítja kedvenc zenéit a világ vezető online zenei szolgáltatásairól, beleértve a legjobb "felhő" forrásokat, a hagyományos műsorforrásokat és minden olyan intelligens eszközt, melyről szeretne zenét hallgatni a szobában.
A HEOS by Denon termékek bevezetését 2014 augusztusára tervezzük, amikor is bemutatunk három lenyűgöző vezeték nélküli többzónás zenelejátszót (299-599 € árkategóriákban). Ezek a hihetetlen zenelejátszók egyszerű hozzáférést biztosítanak a legnépszerűbb "felhő" zenei szolgáltatásokhoz. Egyszerű Wi-Fi beállítás jellemzi őket, valamint egyetlen alkalmazással vezérelhető az egész ház - amely elérhető az iPhone és Android készülékekhez. Egy opcionális Access Point - hatáskör bővítő - is elérhető lesz, hogy javítsa és bővítse a felhasználók számára a már meglévő otthoni vezeték nélküli hálózatot (külön megvásárolható).
"A HEOS képviseli a következő fejlődési pontot a Denon termékek között. A Denon az a cég, amely már több, mint 100 éve folyamatosan vezető szerepet tölt be a hangminőség, az új technológiák és az innovatív termékek körében, amelyek nem csak vonzóak, hanem előremutatnak abba az irányba, amit a fogyasztók keresnek, " mondta Brendon Stead, a Denon termékfejlesztési alelnöke. "A nagyszerű HEOS vezeték nélküli hangsugárzókon lejátszhatja az okos telefonján található zenéket. Ha több, mint egy hangsugárzója van, akkor azok úgy működnek az egész házban, mint egy multi-room rendszer. Ez az ideális audio kiépítés biztosítja a Denon zenei élményt a mai elfoglalt vásárlók számára, így téve lehetővé számukra azt, hogy teljes mértékben élvezhessék a kedvenc "felhő" zenei szolgáltatásaikat. " A Denon Különbözősége: ahogy a HEOS elvarázsolja a világotHangminőségKezdjük a hanggal, a Denon prémium audio minőségével. A Denon több, mint nyolc éves fejlesztése egyesült a több, mint 100 éves vezető audio innovációs tapasztalattal, amely végül a HEOS megtervezéséhez vezetett. Ez az oka annak, amiért az új rendszer hangminősége egyedülálló: Audiofil szintű szinkronizáció. A rendszer tervezésének az alapja egy új technológia, amely hihetetlen szintűszinkronizálásra képes, olyan szinten, amit az audiofil rajongók is nagyra értékelnek. Modern audio DSP optimalizálás. A Denon partnerségre lépett a Waves Audioval, a világ egyik vezetőprofesszionális digitális jelfeldolgozás (DSP) tecnológia fejlesztőjével. A HEOS a beépített MaxxAudio® by Waves technológiát tartalmazza a kifinomult és testreszabott hangzás eléréséhez. Így vált elérhetővé a csúcsminőségű hangminőség és az optimális hangélmény. Kiváló akusztikai dizájn. A Denon audio szakértelme megfelel a mai modern, internethez csatlakozott zenerajongók egyedi igényeinek. Egyszerűhasználat
Nyissa ki a dobozt és a HEOS hangsugárzó egyszerűen életre kel az intuitív és jól megtervezett teljes otthoni vezérlés - a Denon Controller alkalmazás - által, amely elérhető az iOS és az Android rendszerekhez is. Ez megkönnyíti és kényelmessé teszi a beállítást és a lejátszók kezelését az amúgy is gyakran használt vezeték nélküli eszközökkel. Működik bármely meglévő otthoni Wi-Fi hálózattal, a lejátszók könnyedén csatlakoznak az otthoni hálózathoz. Valóban perceken belül elkezdheti élvezni a kedvenc zenéit, a szobát betöltő kiváló hangzással - nincs Ethernet kábelre sem szüksége.
A Wi-Fi kapcsolat kulcsfontosságú a zenelejátszáshoz és a jó hangminőséghez. A Denon kétsávos Wi-Fi-je a modern Wi-Fi hálózatokat használja a legjobb minőség érdekében. A rendszer integrálja a kétsávos 802.11n Wi-Fi-t, hogy biztosítsa a nagy hatótávolságot és a sávszélességet, így kapja meg azt a szabadságot és rugalmasságot, hogy a HEOS termékeket bárhol elhelyezhesse az otthonában. A Denon rendszer elkerüli a közös források interferenciáját, melyet az egysávos Wi-Fi okoz a Bluetooth, a mikrohullámú sütő, a gyermek monitor és a vezeték nélküli telefonok által.
Ha le kell küzdeni a bonyolult, Wi-Fi által teremtett körülményeket, a gyenge Wi-Fi tartományt, vagy ha az első alkalommal van szükség hálózat létrehozására, akkor a Denon Range Extender (hatáskör bővítő) lehet a megoldás. A HEOS Extend felerősíti a teljes otthoni hálózatot minden Wi-Fi eszköz számára. Tartalom és lejátszás
Ha be van állítva a rendszer, akkor csak dőljön hátra és élvezze, tapasztalja meg a hozzáférést a világ vezető online zenei szolgáltatásaihoz. Az USB és NAS lejátszással a HEOS lehetővé teszi, hogy streamelje a merevlemezen tárolt zenei gyűjteményét egy pendrive-ról, vagy egy NAS-meghajtóról. Játsszon le zenét helyben, vagy egy másik Denon vezeték nélküli hangsugárzón, vagy az összes Denon Vezeték nélküli hangszórón egyszerre, hogy ne hagyjon ki egy ütemet sem.
A HEOS by Denon termékek választéka az első modellek bemutatása után hamarosan bővülni fog egy előerősítős és egy erősítővel ellátott modellel is. Az előerősítős modell elérhetővé teszi a HEOS funkcionalitását a hagyományos Denon audio termékek számára is. Az erősítővel ellátott modellre passzív hangsugárzókat lehet csatlakoztatni és így lehetőség nyílik akár kültéri zónák létrehozására is. Ezek a készülékek várhatóan az első modellek utáni hónapokban fognak megjelenni, 2015-ben és azután. A HEOS termékek csak a kiválasztott Denon kereskedőknél lesznek elérhetőek. A Denonról:A kezdetektől, 1910-től professzionális recording stúdiókat és rádióadókat látott el készülékekkel. A Denon a világ vezető, legmagasabb minőségű házimozi, audio és szoftver termék gyártójává vált. A Denon mára nemzetközileg elismert az innovatív és úttörőtermékeiről, hosszú történelme van a technikai innovációk terén, beleértve a PCM digital audio formátum kifejlesztését és kereskedelmi elterjesztését. 2-channel Digital AmplifierDual Custom Full-Range woofersWireless Stereo Pairing with two speakersHorizontal & vertical placementWall mountableUSB + AUX inputAvailable in Black & Silver-White

Hasonló termékek